Draw the line, ny antologi om #metoo

Bild av Malin Biller.

Draw the line är ett serieprojekt i spåren av #metoo. Projektet går ut på att skapa en serieantologi. Det blir både en bok och en utställning. Jag är en av 17 serietecknare som kommer skildra personliga upplevelser av #metoo eller tolka andras upplevelser av sexuella trakasserier eller övergrepp.

Stötta projektet genom vår Kickstarter som du hittar här.

Här hittar du en artikel om projektet på ETC.

 

Inledningen av min serie.

Medverkande: Amalia Alvarez, Jenny Berggrund, Malin Biller, Daria Bogdanska, Karin Didring, Alice Engström, Anneli Furmark/Joanna Hellgren, Stef Gaines, Malin Granroth, Elisabeth Hallin, Elin Lucassi, Adrian Malmgren, Lisa Medin, Lina Neidestam, Malin Skogberg, Hanna Strömberg, Berit Viklund och Lisa Wool-Rim Sjöblom.