Utställning 22 mars

Fredagen 22 mars har jag utställning på Poeten på hörnet i Malmö. Poeten på hörnet har nyinvigning i en vecka och min utställning kommer hänga hela veckan och en bit in i april. Förutom min utställning kommer det vara poesi, musik och scensamtal.

Kl 19:00 kommer jag kort berätta om min bok som jag jobbar med samt högläsa en av mina serier tillsammans med Julia Hansen och Valentina Mazzarelli.


Min utställning heter Det personliga är politiskt och jag ställer ut bilder och kortare utdrag ur min kommande självbiografiska serieroman om graviditet. Boken handlar också om en nedprioriterad förlossningsvård, fördomar kring oplanerade graviditeter och en längtan efter jämställt föräldraskap.

Jag kommer samtidigt också ställa ut humoristiska affischer med politiska budskap och lite smått och gott.

Adress: Södra förstadsgatan 65 B, Malmö
Öppettider: 18:30 – 22:00

Här är facebookevent för utställningen
Här är facebookevent för invigningsveckan på Poeten på hörnet