Utställning 22 mars – 22 april

Fredagen 22 mars har jag utställning på Poeten på hörnet i Malmö. Poeten på hörnet har nyinvigning i en vecka och min utställning kommer hänga från och med 22 mars – 22 april. Förutom min utställning kommer det vara poesi, musik och scensamtal på Poeten på Hörnet.

Fredagen 22 mars Kl 19:00 kommer jag kort berätta om min bok som jag jobbar med samt högläsa en av mina serier tillsammans med Julia Hansen och Valentina Mazzarelli.

Måndag 22 april är sista dagen utställningen hänger uppe. Då kommer jag ha finissage och samtidigt sälja diverse goa grejer såsom affischer, pins, magneter och vykort. Finissaget pågår mellan kl 13-17.


Min utställning heter Det personliga är politiskt och jag ställer ut bilder och kortare utdrag ur min kommande självbiografiska serieroman om graviditet. Boken handlar också om en nedprioriterad förlossningsvård, fördomar kring oplanerade graviditeter och en längtan efter jämställt föräldraskap.

Jag kommer samtidigt också ställa ut humoristiska affischer med politiska budskap och lite smått och gott.

Adress: Södra förstadsgatan 65 B, Malmö

Här finns facebookevent för utställningen
Här finns facebookevent för finissage 22 april