Debuterar med serieroman på Kartago förlag

I mars 2020 släpps min serieroman “En klump i magen” på Kartago förlag. Boken finns att bevaka på adlibris här.

Omslaget på min serieroman En klump i magen

Beskrivning av boken

Hur kunde jag bli gravid? Så jävla dumt!

Malin har bestämt sig för att aldrig skaffa barn, när hon en dag blir gravid. I början är hon och hennes sambo tveksamma, men sedan bestämmer de sig tillsammans för att behålla barnet och bli föräldrar. Ett stort och omtumlande beslut i några unga människors liv i Sverige idag.

Vi får följa Malins graviditet som präglas av oro över förlossningsvården. Hon läser artiklar om nedskärningar och överfulla förlossningsavdelningar. Samtidigt fortsätter livet och graviditeten blir ett både spännande och roligt inslag i vardagen, även om hon också möter vanliga fördomar kring oplanerade graviditeter.