Kontakt & information

Foto Julia Lindemalm

Jag är född 1987 i Norrköping och är nu boende och verksam i Malmö. Jag är sen 2013 medlem i det feministiska seriekollektivet Dotterbolaget och är en del av konstagenturen Femart. Jag är även medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum. Jag har utbildat mig på HDK i Göteborg och gått två år på Kvarnby Serieskola i Malmö.

Jag debuterar med min serieroman En klump i magen på Kartago förlag i mars 2020. Jag har blivit publicerad med mina serier i t.ex. Galago, Historiskan, Flamman och Mana samt deltagit och arrangerat en rad utställningar i bl.a. Malmö, Göteborg, Stockholm och Borås.

Jag har tidigare gjort politiska affischer och flygblad, illustrerat texter, tygpåsar och muggar samt gjort serier på uppdrag. Jag tar emot serie/illustrationsuppdrag så kontakta mig gärna. Jag säljer också flera av mina bilder som affischer, vykort och klistermärken samt egenpublicerade fanzines.

Vissa av min affischer, vykort och klistermärken går att köpa hos Pill & Punch och Arsenik butik i Malmö samt hos Tjejjouren Skogsrå.

Jag har FA-skatt.

Kontakt: info@malingranroth.se
Portfolio på Illustratörcentrum