I media

I Svensk Bokhandels nummer med vårens böcker 2020 har jag med en text om mig och mitt skapande och min kommande bok, En klump i magen, Kartago förlag, under deras debutantporträtt.


I nummer 27-28/2019 av tidningen Flamman är det med en intervju med mig om min kommande bok, graviditetsoro och den svenska förlossningsvården. Det är också med ett kapitel ur boken.


I nummer 4/2018 av Bild & Bubbla finns en artikel om seriernas framtid där jag berättar lite kort om mig och om mitt pågående projekt.

Utdrag ur tidningen.

Jag är numrets konstnär i tidningen Dansknoter (nr 3 2018) och har med flertalet serier och bilder i tidningen.

Kollage gjort av mig på omslaget och text om mig och mitt skapande.

Draw the line är ett serieprojekt i spåren av #metoo. Projektet går ut på att skapa en serieantologi. Det blir både en bok och en utställning och boken utkommer på Doob förlag i höst. Jag är en av 17 serietecknare som kommer skildra personliga upplevelser av #metoo eller tolka andras upplevelser av sexuella trakasserier eller övergrepp. På ETC kan ni läsa mer om projektet: www.etc.se/kultur-noje/metoo-skildras-i-serieform


Jag tillsammans med andra tecknare från konstagenturen Femart har tagit fram förslag på inkluderande och normbrytande kondomförpackningar. Här kan ni läsa artikeln på Vasabladet.


På Vi föräldrars hemsida kan man läsa en artikel om mitt pågående projekt kring graviditet. Där kan man också läsa en av mina serier från projektet.

Här är länken till artikeln och här är länken till serien. Både artikeln och serien går också att läsa i tidningen Vi föräldrar gravid nr 3.


Har med några illustrationer i den danska feministiska nättidningen Udbrud. Här finns länken.


Artikel om mig och mitt skapande i danska tidningen Gotha.

Här kan man läsa artikeln på deras hemsida.