Kontakt & information

Jag är född 1987 i Norrköping och är nu boende och verksam i Malmö. Jag är sen 2013 medlem i det feministiska seriekollektivet Dotterbolaget och är en del av konstagenturen Femart. Jag är även medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum. Jag har utbildat mig på HDK i Göteborg och på Kvarnby Serieskola i Malmö. Just nu går jag andra året på Serieskolan.

Jag har blivit publicerad med mina serier i t.ex. Galago, Historiskan, Mana och Vi föräldrar gravid och deltagit samt arrangerat en rad utställningar i bl.a. Malmö, Göteborg, Stockholm och Borås.

Jag har tidigare gjort politiska affischer och flygblad, illustrerat texter, tygpåsar och muggar samt gjort serier på uppdrag. Jag tar emot serie/illustrationsuppdrag så kontakta mig gärna. Jag säljer också flera av mina bilder som affischer, vykort och klistermärken samt egenpublicerade fanzines.

Vissa av min affischer, vykort och klistermärken går att köpa hos Pill & Punch och Arsenik butik i Malmö, Heyday i Göteborg samt hos Tjejjouren Skogsrå.

Jag har FA-skatt.

Kontakt: info@malingranroth.se
Portfolio på Illustratörcentrum